top of page

Verjú - Grön laser 

 

Världens enda maskin med 3-FDA godkännanden för fettreduktion; från små fettdepåer till respektabla 30BMI.

Verjú är för dig som söker det allra bästa. 

Grön laser startar en process i cellerna , Vilket orsakar utsläpp av fettlipider. Det frigjorda fettet töms sedan naturligt via lymfsystemet och räknas som en permanent behandlingsmetod 

Verju laser machine .jpg

Kommer Verju att ta bort lika mycket fett som Lipo?

Det korta svaret är "Det beror på". I de fall där överskottet av kroppsfettet i fråga inte är extremt kommer Verju lasersystem att ta bort lika mycket fett som fettsugning. Men som vi sa ovan, i fall av sjuklig fetma är kall laserfettreduktionsterapi till liten nytta.

Även hos patienter som är goda kandidater kommer fettminskning med kall laser att ta mer tid än lipo och dina patienter skulle göra klokt i att koppla sin Verju-terapi med hälsosammare kost och motion som gör att fettförlusten blir permanent. Dessutom kommer patienterna inte att behöva stå ut med de vidriga riskerna och biverkningarna av lipo som inkluderar alla de som nämns ovan.

Verju Green Laser för fettsmältning

Vad kommer du att känna under proceduren?

Själva proceduren är anmärkningsvärt snabb och kräver ingen speciell förberedelse, ingen bedövning och ingen återhämtningstid. Patienten klär helt enkelt av sig (de får lämna sina underkläder på om de vill) och lägger sig på bordet. Armarna på enheten är justerade för att rikta in sig på de specifika områden som teknikern kommer att arbeta med och den är redo att gå. Själva proceduren varar vanligtvis allt från 20 till 40 minuter under vilken tid patienten är vid fullt medvetande. Eftersom Verju laserreduktionssystem använder en kall snarare än en varm laser känner de allra flesta patienter ingenting. Ett litet antal anger att de ibland känner sig som om de blir lätt klämda då och då. Men det är det.

Verju laser behandling för fett

Hur många Behandlingar skulle man göra ?

Det beror på men man kan göra 1 eller 2 behandlingar per vecka men vi rekomender 12 behandlingar för bästa resultat , Vi kan gå genom alla detäljer genom en kostnadsfri konsultation som du kan boka här :

bottom of page