top of page

Botox 

 
Botox Injections

Botox är en vanlig behandling för att minska rynkor och linjer i ansiktet. Det fungerar genom att tillfälligt blockera signalerna mellan nerverna och musklerna, vilket gör att musklerna inte kan dra ihop sig lika mycket. Detta resulterar i en jämnare och slätare hud, särskilt runt ögonen och pannan. Behandlingen är snabb och ger vanligtvis resultat inom några dagar.

Effekten av botox varierar från person till person men vanligtvis varar det mellan 3-6 månader. Efter den tiden kan musklerna börja återgå till sitt normala tillstånd, vilket kan göra att rynkor och linjer gradvis återkommer. För att behålla resultatet rekommenderas det att göra regelbundna uppföljningsbehandlingar.

Enligt den nya lagen krävs det att du bokar en konsultation minst 48 timmar innan din injektionsbehandling om du aldrig tidigare har genomfört den önskade behandlingen eller om det har gått mer än sex månader sedan din senaste behandling. Detta säkerställer att vi kan ge dig den bästa möjliga vård och uppmärksamhet.

 
bottom of page