top of page
39 [Converted]-01.jpg

Fillers 

 

Filler kallas inom plastikkirurgi en substans som placeras under huden för att fylla ut och sträcka den överliggande huden på ett sätt som motverkar rynkor. Fillers består typiskt av icke-animalisk hyaluronsyra och exempel på kommersiella produkter är Stylage, Nexfill och Restylane.

Vi använder t.ex Nexfill som erbjuder ett naturligt sätt att förstora dina läppar så att de får den form och fyllighet du önskar. Munnen är ofta i centrum för uppmärksamheten. Den är också särskilt utsatt för åldrandets effekter, både från sol och vind men också för att du använder den varje dag när du pratar och skrattar. Restylane kan användas för att återställa förlorad volym, reducera rynkor under ögonen , återställa deras fuktbalans, Stylage XXL från Vivace är den bästa alternativ för förstärka konturer , Jawline och  käkljne med hållberhet för mer än 12 månader

 
Grid techniqujhgjhgj.PNG

Stylage är en tredje generationens hudfiller baserad på laboratorieframställd hyaluronsyra – ett beprövat ämne som förekommer helt naturligt i kroppen.

 

Stylage skiljer sig från andra hyaloronsyrafillers på flera sätt. Bl.a. innehåller Stylage ämnet Mannitol som resulterar i mindre svullnad och rodnad. Dessutom bryts fillern ned långsammare än andra liknande produkter så att resultaten består längre tid

Stylage används till att fylla ut fina linjer, djupare veck, samt för ökad volym i t.ex. kinder och läppar. Man kan även göra ett ansiktslyft utan operation eller konvalescens.

 

För att kunna optimera varje behandling finns ett brett sortiment om tretton olika fillers. Detta ger behandlaren unika möjligheter att skräddarsy varje behandling så att de passar just dina behov.

Alla våra botox- och fillersbehandlingar i Malmö utförs av vår läkare Dr Sadeq M. Ali som är legitimerad läkare, specialist på internmedicin, innehar en. PhD inom samhällsmedicin och diploma inom kosmetik medicin.

 
bottom of page