top of page

Ansiktsbehandling

Facial

24 Gold ansiktsbehandling 75 min , 995kr

Vår 24-Gold ansiktsbehandling är en intensiv behandling som innehåller en hudanalys för att skräddarsy behandlingen efter din hudtyp. Vi använder oss av enzympeeling, portömning och AHA-peeling för att rensa porerna och bekämpa orenheter, 24 Guld mask som synligt lyfter, föryngrar och ger huden ett mer ungdomligt utseende.
 

Signatur djuprengöring 75 min , 895kr

Vår Signatur Djuprengöring inkluderar hudanalys, enzympeeling, portömning, AHA-peeling, ansikts,  hårbottenmassage och serum för att ge din hud en djuprengöring och öka cirkulationen. Denna behandling ger dig en renare, mjukare och mer strålande hy. Aroma Välkomnande, specialmask och mineralfoundation ingår också för en komplett upplevelse
 

Klassisk djuprengöring 60 min, 695kr

Vår Klassisk Djuprengöring är en intensiv behandling som innehåller en hudanalys för att skräddarsy behandlingen efter din hudtyp. Vi använder oss av enzympeeling, portömning och AHA-peeling för att rensa porerna och bekämpa orenheter. Denna behandling ger din hud en djuprengöring och ökar cirkulationen för en renare, mjukare och mer strålande hy. Aroma Välkomnande, specialmask och mineralfoundation ingår också för en komplett upplevelse.

 

Clarity Facial 75 min, 995kr 

En ansiktsbehandling med djuprengörande aktiva ingredienser för behandling av fet, oren eller aknebenägen hud. Balanserande produkter lindrar, lugnar och förbättrar hudtonen

Platinum facial 75 min 1095kr

En avkopplande och ålder bekämpande ansiktsbehandling med platina-berikade age defying platinum mask som synligt lyfter, föryngrar och ger huden ett mer ungdomligt utseende.

 

Deep hydration facial 60 min 895kr

En vårdande och skön ansiktsbehandling som återställer hudens vitalitet. Tack vare medik8s formuleringar och milda exfoliering förblir huden långvarigt återfuktad.

PORE REFINING FACIAL 60 min 955kr

En ansiktsbehandling där koncentrationen av aktiva ämnen och försiktig exfoliering används för att försiktigt lösa upp tilltäppta porer och främja uppkomsten av en jämnare hud med mindre synliga och förstorade porer

 

Peels

12 weeks to wow 60 min, 995kr, 1395 kr (första gång)

Medik8 professionella kemiska peelingar förbättrar effektivt hudton och struktur, reducerar linjer och rynkor vilket ger otroliga resultat. För bäst resultat rekommenderas en kur på 6 behandlingar och varje behandling utförs var 10-14 dag. 

bottom of page