V-soft lift

Ett säkert alternativt lyft utan konvalesens. Utvecklat i Sverige av Inject Academy

V SOFT LIFT är en lätt icke-invasiv behandling med tunna trådar som lyfter huden, ökar elasticiteten. Behandlingen håller i ca. 18 månader, Biverkningar är minimala förutom eventuell svullnad.


Trådlyft är mycket effektivt för mungipor, dubbelhaka, hängande kinder eller lågt hängande ögonbryn.


Behandlingen tar cirka 30-60 minuter och utförs genom att placera absorberbara trådar med en nål i dermis. Proceduren liknar en botox eller fillerbehandling, Tråden är tunnare än ett hårstrå och består av polydioxanone (PDO) som använts i över trettio år inom kirurgi. Hållbarheten kan variera mellan ett till två år.

 Fram till nyligen har man varit tvungen att använda sig av invasiv plastikkirurgi för att komma åt områden såsom hängande ögonbryn, tunga kinder och rynkor kring munnen.

 

Nu finns istället metoden " V Soft Lift " som administreras på ett liknande sätt som fillers och botox, alltså med lokalbedövning och en tunn nål som förs in i huden.  De tunna trådarna absorberas i kroppens egen vävnad och bryts över tid ned i kroppen.

Behandlingen ger även en föryngrande effekt på huden då den innehåller substansen L-lactic acid, en syra som stimulerar kroppens egen produktion av kollagen och som bromsar åldringsprocessen. Resultatet är en hud med bättre spänst och lyster.