HairCare

Revitacare HairCare är gjord av naturliga kompnenter, blandade i verkligt effektiv koncentration, på grund av sin exklusiva specifika formulering, kan HairCare behandla olika hårproblem. HairCare är en specifik lösning med aminosyror, B-grupp vitaminer och zink. Den består av naturliga aktiva huvudämnen, blandade i verkligt effektiva koncentrationer. HairCare är den första produkten som är speciellt utformad för att behandla de flesta kapillärproblem.

 

SÄRSKILDA ÅTGÄRDER: Revitalisering av hårsäckarna. Förstärkning av hårrötterna för att förvärva robust hår. Förstärkning och skydd av kapillärfibrerna resulterar i friskare och snyggare hår. Tillväxtstimulering tack vare B-gruppens vitaminer som ökar förnyelsen av hårfollikel. Minska håravfall. Näring och hydratisering av hårbotten. Fettsyrorna närmar sig och skyddar mot uttorkningen av vävnaderna som omger hårfollikeln och följaktligen mot utseende av mjäll.

 

VILKA PATIENTER: Hårförlust: både progressiv (hormonell och / eller ärftlig) eller reaktiv relaterad till stress, trötthet, graviditet. Försvagat, trötthår: brist på strålning, fiberuttorkning, stötdämpad tillväxt. Oljigt hår, Oljig eller torr mjäll.

 

SYNLIGA RESULTAT: HairCare kombinerar uppfriskande, närande och stimulerande element som krävs för att förbättra hårstrukturen, för att reglera seborré, för att stimulera återväxt och för att sakta ner håravfall. Det förhindrar återkomst av mjäll eftersom det bygger upp den intercellulära cementen och upprätthåller hårbottenens skyddande funktion. Radiant med kraft och vitalitet, håret återvinner mjukhet, kropp och densitet.