Stylage är en tredje generationens hudfiller baserad på laboratorieframställd hyaluronsyra – ett beprövat ämne som förekommer helt naturligt i kroppen.

 

Stylage skiljer sig från andra hyaloronsyrafillers på flera sätt. Bl.a. innehåller Stylage ämnet Mannitol som resulterar i mindre svullnad och rodnad. Dessutom bryts fillern ned långsammare än andra liknande produkter så att resultaten består längre tid

Stylage används till att fylla ut fina linjer, djupare veck, samt för ökad volym i t.ex. kinder och läppar. Man kan även göra ett ansiktslyft utan operation eller konvalescens.

 

För att kunna optimera varje behandling finns ett brett sortiment om tretton olika fillers. Detta ger behandlaren unika möjligheter att skräddarsy varje behandling så att de passar just dina behov.

Botox & Fillers Läppar

Alla våra botox- och fillersbehandlingar i Malmö utförs av vår läkare Dr Sadeq M. Ali som är legitimerad läkare, specialist på internmedicin, innehar en. PhD inom samhällsmedicin och diploma inom kosmetik medicin.

Vi använder Stylage som erbjuder ett naturligt sätt att förstora dina läppar så att de får den form och fyllighet du önskar. Munnen är ofta i centrum för uppmärksamheten. Den är också särskilt utsatt för åldrandets effekter, både från sol och vind men också för att du använder den varje dag när du pratar och skrattar.Restylane kan användas för att återställa förlorad volym, reducera rynkor, förstärka konturer eller helt enkelt återställa deras fuktbalans.

Botox är ett muskel förlamande medel som injiceras med en mycket tunn nål direkt i det området man önskar få behandlat. Effekten av medlet kommer efter en vecka och sitter i cirka sex månader.Efter denna tid går det bra att göra en ny behandling. Det vanligast området för behandling är pannan, området mellan ögonen och laterala ögonvrån.

Dysport är ett läkemedel som blockerar överföring av nervimpulser till muskeln eller svettkörtlarna varvid krampen i muskeln eller svettproduktionen minskar.

 

Dysport används vid behandling av:

  • muskelspasmer i arm och skuldra hos vuxna

  • muskelspasmer i benet hos vuxna med spetsfotställning

  • muskelspasmer som leder till spetsfotställning hos barn över 2 år och därmed besvär med att gå

  • muskelspasmer i hals- och nackregionen hos vuxna

  • muskelspasmer i ögonlocket hos vuxna

  • muskelspasmer i ansiktet hos vuxna.

Dysport kan även användas vid symtomlindrande behandling av omåttlig svettning i armhålorna, som försvårar dagliga aktiviteter och som inte påverkas av lokal behandling.